Mi stvaramo čovekomeran enterijer u kojem ste slobodni da budete najbolja verzija sebe uživajući zajedno sa svojim najmilijima

Koliko puta ste se vratili kući s posla pomalo ljutiti i džangrizavi nakon što ste shvatili da je vaše predsoblje, uprkos cipelarniku, stecište haosa od patika, cipela, papuča…? Ima ih toliko da nema mesta za vaš par obuće kada uđete u dom.

Ili, drugi scenario – dolaze vam stari i dragi gosti, koje godinama niste videli uživo, i baš žarko želite da im budete domaćin nekoliko dana i noći, ali, avaj… onda shvatate da u sobi vaše dece nema mesta, svoju spavaću ne možete da im ustupite, a dnevna soba i nije najbolje organizovana za spavanje. Jer, sofa je stara, škripi, i ko god provede noć na njoj, probudiće se ukočen.

Zvuči poznato, zar ne?

A čak i kad biste pozvali svoju najbolju prijateljicu iz detinjstva sa suprugom na par sati, večeru, piće i topli razgovor, uviđate da bi prvo trebalo da barem narednih dva-tri sata provedete spremajući krš i lom, počevši od dečijih igračaka, preko onih cipela sa početka, raskrčujući dnevni boravak kako bi bilo dovoljno mesta za sve vas skupa da sednete. Eh, da, a gde nabaviti još koju stolicu?

Ako se pronalazite u ovakvim i sličnim situacijama, jasno je da vaš enterijer treba promene. A to ne znači automatski kupovinu novog, većeg stana. To znači određena reorganizacija ili redizajn koji će vama i vašoj porodici olakšati i ulepšati dane.

Saznajte kako ENTAS može da vam pomogne!