Izrada rendera za vaš sajt ili portfolio

Svi smo se susreli sa situacijom kada nam je potrebna određena fotografija sa posebnom tematikom, a koja se, najčešće, ne može pronaći na Internetu kao free opcija. Čak se dešava i kada platite, da ne dobijete baš ono što ste želeli.

Kada se radi o enterijerima, tu je tek priča za sebe. Jer u zavisnosti da li vam je potreban modernistički enterijer ili možda u japandi stilu, obično se sve završava nekom fotografijom koja zadovoljava tek trećinu vaših kriterijuma postavljenih u samom startu. Zato vam Enterijeri Tasovac – Entas mogu izaći u susret!

Kako?

Tu smo da vam ispunimo svaku želju po pitanju enterijera – od detalja, do celine. Od spavaće sobe do kupatila. Od prizemlja do sprata. Ili pak, od potkrovlja do stana sa platformama.

Na vama je da kažete svoje potrebe i želje, a potom ćemo se lako dogovoriti oko paketa koji će vam biti najisplativiji za vas. Portfolio više ne mora da bude vaša noćna mora, jer nemate dovoljno iskustva ili projekata iza sebe.

Takođe, ako imate sajt koji se bavi nekretninama ili enterijerima, tu smo! Možemo da izradimo i rendere po vašoj želji za online ili štampani katalog. Vi samo recite, mi ćemo uraditi! Javite nam se da definišemo šta vam treba i da se dogovorimo oko cene koja će vama biti najprihvatljivija!


Kontaktirajte nas i dobićete odgovor u što skorijem roku!