O meni ili ko su Enterijeri Tasovac

Ja sam Milica Tasovac, sertifikovani dizajner enterijera, istoričar umetnosti, copywriter i content writer.

Ako enterijer u kojem provodite najveći deo vremena ne budi u vama ono najlepše, ne inspiriše vas radošću i kreativnošću, ili nije dovoljno dobar da primi ljude i goste koji su vam važni, onda je to znak da taj enterijer nije po vašoj meri. Jer samo čovekomerni enterijer je enterijer koji je spoj funkcije i estetike.

A da se razumemo, svaki čovek ima svoju viziju idealnog prostora, ambijenta, kutka, ćošeta…

A taj isti enterijer treba da vas učini ponosnim što možete u njemu biti ono što zaista jeste i da se ponašate u skladu sa svojim emocijama. Da vam pruža komfor, dovoljno prostora da se krećete, dišete i komunicirate sa ostalim članovima porodice. Da vam uliva sigurnost i poverenje. Jer građenje ličnog prostora je veoma lična i intimna stvar. Tu gradite uspomene, doživljavate različita iskustva, rastete i gradite se kao osoba.

Jako je važno u tom procesu da shvatite da je vaš enterijer odraz vaše ličnosti, potreba, navika, ali i smisla za lepo.

Kako vam ENTAS – Enterijeri Tasovac svojim uslugama mogu pomoći da dođete do enterijera po vašoj meri?

 • Mi polazimo od čoveka i njegovih potreba
 • Aktuelni, svetski trendovi nam nisu prioritet u oblikovanju unutrašnjeg prostora
 • Ne namećemo vama naša uverenja, stavove i „pravila“. Mi smo tu da vas usmerimo i eventualno damo jasniju i čistiju viziju vašeg prostora
 • Vodimo računa da prostor diše, da ima dosta svetla, da je u skladu sa vama, ali i ostalim članovima porodice
 • Enterijer je mesto gde se rađaju i žive najlepše priče. Mi smo tu da sačuvamo ono najlepše što spaja vas, druge ljude i enterijer. Jer samo enterijer koji „živi“ sa svojim vlasnicima jeste kompletan i srećan enterijer.

Koje benefiti vi imate od naših usluga?

 • Možete vizualizovati svoj prostor i mnogo pre nego što ga i zaista opremite. Time vam skraćujemo neizvesnost, ali i dajemo priliku da uvidite neke mogućnosti za koje možda niste ni pretpostavili da su izvodive. Takođe, na ovaj način štedimo vaše vreme i novac, jer ćete nakon 3D vizuelizacije tačno znati šta želite, a šta ne, i koji komad nameštaja se savršeno uklapa u prostor.
 • Organizujemo vaš prostor na bolje – u smislu više iskorišćenog prostora, više prostora za odlaganje, funkcionalnije prostorije (kada jedna soba ima više različitih namena), oplemenjujemo prostor detaljima (dekor, druga paleta boja, zavese, tepisi, više slojeva osvetljenja) koji mogu radikalno da promene izgled prostora.
 • Za više članova porodice ponekada je veoma teško da svako ima svoj mir, svoje mesto za rad, za igru. Sa nama ćete ove probleme rešiti tako što ćemo skupa pronaći konstruktivna rešenja za svakog člana ponaosob u skladu sa njegovim potrebama i navikama.
 • Naš je zadatak da vas usrećimo – što znači da vas oslobodimo krša, loma i haosa sa kojima se susrećete svakodnevno, a koji su, hteli mi to ili ne, deo svakog domaćinstva. Organizacijom prostora od poda do plafona težimo da vas oslobodimo vizuelnih viškova, da svaka stvar ima svoje mesto, a da pogledima budu izložene stvari i detalji na koje ste ponosni.
 • Da li je neophodno da naglasimo da je samo zdrav enterijer preduslov i za zdravu porodicu?
 • Srećni prostori grade i srećne uspomene. Ništa nije lepše od doma u kojem vlada harmonija, red, organizacija, spokoj. A enterijer u kojem boravite u velikoj meri utiče na vaše mentalno zdravlje.

Enterijeri Tasovac – Entas su amalgam postojanosti istorije umetnosti, emocija i estetike kao odlike dizajna enterijera. Na prvom mestu poštujemo vas i vaše potrebe, vaše porodice i trudimo se da oblikujemo i kreiramo enterijere koji će, pre svega, biti funkcionalni, ali i prijatni.

Bilo da Vam je potreban e-dizajn ili redizajn za vaš prostor, savet u vezi sa prostorom ili konsultacije, ili možda renderi, Entas će spojiti svoje iskustvo, znanje, znatiželju i strast uz Vaše smernice u cilju stvaranja enterijera koji je blizak ljudima.

Ovde možete pogledati i portfolio Entasa.

Ali je negde najbitnije da vi sami shvatite čime želite da budete okruženi svakoga dana. Nije bitno samo da je lepo, već i da osetite toplinu, bliskost i emocije koje vas smiruju. Jer samo čovekomerni enterijer je enterijer po vašoj meri, onaj u kojem ćete se osetiti kao ispunjeno, ponosno i srećno ljudsko biće!