Želite da za Vas dizajniramo enterijer iz Vaših snova?

Evo kako teče taj proces:

1. Fotografisanje prostorije je prvi korak

Jako je bitno da kada fotografišete prostoriju, to uradite tako da se vidi zid u celini koji fotografišete. Fotografišite tako sve zidove i možete zasebno fotografisati neke detalje ako smatrate da zaslužuju posebnu pažnju (utičnice, nepravilne zidove, izbočine u zidu poput stubova ili udubljenja poput niša).

2. Merenje prostorije

  • Nacrtajte osnovu prostorije iz ptičje perspektive, ali vodite računa da uključite sve otvore (prozore i vrata), kao i ispuste na zidu. Napomenite da li se prozori i vrata otvaraju ka unutrašnjosti prostorije ili ka spolja, kao i to da li se otvaraju u levo ili desno.
  • Izmerite dužinu i visinu zidova i upišite u osnovu.
  • Izmerite sve prozore, vrata, ispuste.
  • Mere prikažite u centimetrima.
  • Obavezno ucrtajte gde se nalaze utičnice za struju kao i antenu za televizor.

3. Fotografišite crtež kako biste mogli da nam ga pošaljete u elektronskoj
formi

Popunjavanje upitnika

Naš upitnik će Vam se sigurno dopasti! To je nešto što šaljemo nevezano za koji ste se paket odlučili. On će vam stići na mejl nakon što vi nama pošaljete potreban materijal (gore opisan) I kažete koji paket vam odgovara.

Upitnik je sastavljen je od konkretnih, praktičnih i zanimljivih pitanja koja će nama dati
odgovore na Vaše zahteve.
Nakon popunjavanja, šaljete ga nazad nama i nakon toga će Vam vrlo brzo stići povratni odgovor od nas da smo ga primili. U istom mejlu ćemo Vas obavestiti o daljem toku saradnje, roku izrade, uplati i načinu uplate.

Link ka Upitniku:

https://forms.gle/pAJ7gq9hmGB2fwn99

Uplata

Nakon što dobijemo potvrdu od Vas da Vam rokovi, iznos i način uplate odgovaraju, od nas ćete dobiti predračun. Uplate se izvršavaju 2-5 dana nakon primanja predračuna, a pre dobijanja idejnih rešenja.

Rad na vašem projektu počinje nakon izvršene uplate.